Partits disputats


PARTIT DE BÀSQUET ADAPTAT A VINARÒS .

Xema Qbells.vuba
web1

Salt inicial.

Partit de tornada entre els equips de bàsquet adaptat BAMESAD (Baix Maestrat Esports Adaptats) i VUBA (Vall d’Uixó Bàsquet Adaptat), disputat a Vinaròs el passat 31 de maig.

web2

JuanMa Picazo

La trobada va resultar molt entretinguda al mateix temps que ajustada al marcador, on el VUBA va ser per darrere durant els tres primers quarts, però ja intervingut l’últim quart i gràcies a un triple del jugador de VUBA JuanMa Picazo va posar per davant al seu equip que ja s’albirava opcions de emportar-se el partit, gràcies a la bona defensa i l’encert de cara a cistella de jugadors com Vicente Arzo , Noè Circuncisión i Jaume Cubells.

web4

Ramón Meseguer.

A la sortida d’un temps mort, el BAMESAD, va saber reaccionar de la mà del màxim anotador del partit Ramon Meseguer, ja que va trobar buits a la zona del VUBA i després de bones assistències del base del seu equip, va posar fi al setge de l’equip VUBA que va acabar perdent per sis punts (42-36).

web3

Bona defensa del VUBA.

Cal destacar la gran defensa del VUBA sobre els homes exteriors del BAMESAD , així doncs el treball en defensa de Jorge Navarro, Felix Pérez, Paco Domingo i sobretot del màxim rebotador del partit JuanMa Picazo; va assegurar que el partit es disputés fins al final amb un marcador incert. De tota manera , l’equip VUBA va disposar una fèrria defensa per la millor arma del conjunt BAMESAD i aconseguí frenar el seu efectiu contraatac, apuntar tambè el debut dels jugadors del VUBA Román Martínez i Vicente Alventosa.

web6

Record conmemoratiu.

El partit va concloure amb el lliurament per part del capità del BAMESAD , d’un record de agraïment a la participació del VUBA, posant així de manifest les bones relacions i cordialitat existents entre els dos clubs pioners de la modalitat de bàsquet adaptat a la província de Castelló.

Per acabar agrair , com no pot ser d’una altra manera , tota l’organització del Club BAMESAD i esperant que hi hagi molts més dies de col·laboració cap a la normalització de l’esport .

web5

Foto de germanor.

Deixa un comentari