Presentació Equip VUBA

Xema Cubells fent la presentació del VUBA.

L’alcalde de la Vall d’Uixó, Óscar Clavell,

Excel·lentíssim Sr. Alcalde de la Vall, N’ Oscar Clavell.

ha assistit ahir tarda a la presentació del Club de Bàsquet Adaptat de la ciutat. Clavell ha assegurat que “no hi ha millor exemple d’esforç, sacrifici i superació que la pràctica de l’esport, però molt especialment l’esport adaptat”. Per l’alcalde de la Vall d’Uixó aquestes persones “demostren dia a dia que no hi ha traves, ni problemes, sinó que hi ha solucions per millorar la forma de viure”.
L’alcalde de la Vall d’Uixó ha agraït al Club de Bàsquet de la ciutat el seu treball i al seu director esportiu, Xema Cubells, tot l’esforç en benefici d’aquest esport a la Vall d’Uixó.
Així mateix, Óscar Clavell ha assegurat que l’Ajuntament de la Vall d’Uixó està sempre al costat dels esportistes i de l’esport local de manera que “em comprometo a que l’Ajuntament aportarà la sisena cadira de rodes que l’equip necessita per poder competir” .
De moment el Club de Bàsquet Adaptat compta amb tres cadires que ha proporcionat la Diputació de Castelló, el diputat d’Esports, Luis Martínez, present a l’acte, ha assegurat que l’administració provincial aportarà dues cadires de rodes més. “El nostre compromís és que entre l’àrea d’Acció Social de la meva companya Esther Pallardó i Esports aconseguirem dues cadires més per fer del Club de Bàsquet Adaptat de la Vall d’Uixó un equip com es mereix”.
El Club de Bàsquet Adaptat va néixer a instàncies de les reunions mantingudes entre Vicente Arzo, secretari del Club d’Esports Adaptats de la ciutat, i Juan Rebate i Xema Cubells, president i secretari respectivament, del Club de Bàsquet de la Vall.

VUBA

L’equip està format per Félix Pérez, Jorge Navarro, Francisco Rey, Antonio Melero i Vicente Arzo, de la Vall d’Uixó, així com d’altres localitats com Vicente Ruiz (Museros), Carlos Montañés (Castelló), Noé Circumcisió (Moncofa) i Fran Tamarit (Albalat). Tans sols de moment…

Integració Social

La presentació es va anar animant al omplir el pavelló dels alumnes de Fones i les autoritats es van animar a tirar a cistella des de la perspectiva de la cadira de rodes.

Vicent Arzo. VUBA.

Des del Club només queda agrair el suport de les autoritats per al desenvolupament d’aquest enoooooorme projecte, així com l’assistència dels mitjans de comunicació que s’han fet ressò de la notícia en bé de la integració Social.

 

Deixa un comentari